รถncelikle odalar konforlu ve temiz herลey yeni ve kaliteli sadece yastฤฑklar biraz zayฤฑftฤฑ dรผzeltilirse 4*4 lรผk olur. รงalฤฑลanlar oldukรงa ilgili ve gรผler yรผzlรผ. denizin koda olmasฤฑ ayrฤฑca ormanฤฑn iรงinde olmasฤฑ hem doฤa hem deniz combo tatil. iรงkiler kaliteli markalar hep bilin merkalar รถyle hayatta adฤฑnฤฑ duymadฤฑฤฤฑnฤฑz ลeylerle karลฤฑlaลmฤฑyorsunuz. yemeklere gelince kahvaltฤฑ iyi snakeler gรผzel sadece akลam yemeฤi bi tฤฑk zayฤฑf kalฤฑyor aรถa dรผzeltilebilir. biz oldukรงa keyig aldฤฑk tekrar gidermiyiz kesinlikle :)
esra
3๋ฐ ์ฌํ
10/10
Her ลeyden รงok memnun kaldฤฑk. Yemeklerine yapฤฑlan yorumlarฤฑ okuduk biraz tereddรผt ettik bu konuda fakat yemekler gayet gรผzeldi ve รงeลitleri de yeterliydi. Asla aรง kalmadฤฑk. Denizi ve havuzu da รงok gรผzeldi. Sadece denizdeki balฤฑklardan biraz rahatsฤฑz olduk ama sฤฑcaklฤฑฤฤฑ temizliฤi daha รถn plandaydฤฑ. Odaya gelecek olursak gayet gรผzel ve temizdi. Klimasฤฑ da sorunsuz รงalฤฑลฤฑyordu. Minibar, kasa, televizyon her ลey รงalฤฑลฤฑyordu ve kasa da รผcretsizdi. Eลimle geldik ve gayet memnun olarak dรถndรผk. Herkes gayet gรผler yรผzlรผ ve ilgiliydi. Tรผm รงalฤฑลanlara teลekkรผrler.
Faruk
3๋ฐ ์ฌํ
10/10
Otel gayet gรผzeldi doฤanฤฑn iรงinde denize sฤฑfฤฑr sahili de รงok gรผzeldi. รalฤฑลanlar gayet samimi รงok iyi ilgilendiler bizimle, yemekler mรผkemmel deฤildi รงeลit azdi ama bence gayet yeterliydi fiyatla karลฤฑlaลtirildiginda. Konum olarak รงok gรผzel bir otel